Jövedelem a napsütésből


Kattints a  képre és  regisztrálj 

Eleged  van  már, hogy  folyton  a jövőd  miatt  aggódsz?
Kilátástalannak találod  a helyzeted?
Meg van a megoldás!
Pénzteremtés a napenergia segítségével! Biztonságos, valóban fizető céggel!Az oldalon megjelent adatok tájékoztató jellegűek. Ez az oldal nem a Sunmoney hivatalos oldala.
A hivatalos oldalt itt találod: sunmoney.com

A napenergia a megújuló energiák felhasználása közben az egyetlen, amely egyáltalán nem terheli a környezetet, nem termel zajt, és semmilyen káros anyagot nem bocsát ki.
A Sunmoney az egyik legkorszerűbb Közösségi Marketing modell, és a világ egyik legnagyobb környezetvédelmi programja.
A rendszer állami és EU-s garanciával működik.


BEVÉTEL A NAPSÜTÉSBŐL


Keress pénzt a napsütéssel akár 25 éven át úgy, hogy nem kell napelemeket üzembe helyezned és karbantartanod.
Ezt intézi helyetted a SUNMONEY, neked csak az előnyöket kell élvezned.
A pénzed folyamatosan energiát termel egy távoli naperőműben megújuló forrást használva, és ebből származik a te jövedelmed.
A regisztráció ingyenes, azonban a pénzkereséshez legalább 
2 Eurós teljesítménycsomagot kell vásárolnod.
A SunMoney-ban nincs újravásárlási kötelezettség.Sikercsapatunk újabb területet hódít a napelemrendszerekkel egy olyan üzleti lehetőségben, amit CSAK EGYSZER KELL létrehozni,

mégis 25 éven keresztül biztosít számunkra folyamatosan növekvő havi passzív jövedelmet!

Ilyen üzletben még nem dolgoztunk, és remélhetőleg unokáink is áldani fogják a nevünket, amiért belevágtunk.

Pénzt kétféleképpen lehet keresni:


1. Minimum 2 euro értékű napelemecsomagot veszünk. A cégnek napelemparkjai vannak. A Te pénzed értékében a cégtől kapsz ,,egy rész napelemet, amekkora pénzt fektettél be.
Ez a napelem részed egyértelmű, hogy termeli az áramot. A megtermelt áram a Te hasznod, azért pénzt kapsz. Mivel minden hónapban termeli az áramot, ezért minden hónapban pénzt kapsz. Minden hónap elsején kapod az előző hónap áram termelés utáni pénzed 25 éven át.
Azért 25 éven át, mert ennyi idő a napelem élettartama, ennyi jótállást vállalt rá a napelem gyártó cég.

2. Ezt a lehetőséget reklámozod, terjeszted vagy az ismerőseid körében, vagy interneten.
Akinek megtetszik a rendszer, és a Te ajánlásoddal csatlakozott a Sunmoney naperőmű Közösséghez, az után Te jutalékot kapsz.
A cégnek nagyon fontos a jó reklám, ezért magas jutalékokkal köszöni meg a munkádat minden hónap elsején.

-a termék az áram, mindenki megveszi, nélkülözhetetlen
-ha a rendszer megáll, a keresetünk akkor sem áll meg, kapjuk minden hónapban tovább 25 éven át, mert a napelemek tovább termelik az áramot 25 éven át

                                                                 Regisztráláshoz kattints az alábbi képre
Cégről

A SUNMONEY egy környezetvédelemmel foglalkozó cég, amely 2013 óta van a piacon és naperőmű parkokat telepít a világpiacon. Jelenleg az Európai Unióban vannak a naperőművek. Miért az Európai Unióban, mert az Európai Unióban van egy olyan törvény, hogy akinek naperőmű parkja van az államoknak kötelező megvenni a megtermelt áramot. Jelen pillanatban azt a Sunmoney-nak Magyarországon és Németországban vannak naperőmű parkjai, egészen pontosan négy naperőmű Park van bevonva a rendszerünkbe.Tagság

A SUNMONEY az ENSZ Global Compact-jának a tagja ez egy hatalmas nagy certifikáció cégünk részére és tanácsadóként részt veszünk a NASA bizonyos programjában is.
Közösség
A SUNMONEY létrehozott egy közösséget egy Organikus Üzleti Közösséget,ami egy győztes-győztes felállás a piacon, ami azt jelenti, hogy aki a közösség tagjává válik, azaz csatlakozik a közösségünkhöz és hozzátesz a SUNMONEY munkájához, abban az esetben cégünk passzív jövedelemmel fogja őt díjazni.


Misszió

A SUNMONEY üzletben két Misszió valósul meg az egyik a zöld föld a másik pedig a passzív jövedelem az emberek számára!
Közösséghez tartozás
Ahhoz hogy valaki a közösségben tudjon kerülni 2 opció van rá. Az egyik az, hogy valaki beruházóként (és itt nagyon fontos, hogy beruházásról és nem befektetésről beszélünk) csatlakozik a rendszerbe vagy válszthatja az üzletépítést is. Én őszintén szólva mindenkinek ajánlom az üzletet és hiszen ez egy nagyon izgalmas egy nagyon korrekt és intelligens üzlet amiről szó van és nagyon jól megy jelen pillanatban a piacon, tehát miért is hagyna bárki ki! 
Beruházóként ugye az történik hogy a SUNMONEY termékeiből azaz a termelő eszközeiből tudnak vásárolni azok, akik csak magát a beruházás szeretnének. Cégünknek két terméke azaz termelőeszköze van:

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szuper akciós ajánlatok

Lelenc Kutyamentő Egyesület